Stel cookie voorkeur in

Praktische informatie

Traktaties

Als je jarig bent, is het feest! Natuurlijk mag je dan trakteren in de klas. We hebben met elkaar en de ouders afgesproken dat we de traktatie klein houden. Dit betekent dat de jarige 1 traktatie heeft en niet bijvoorbeeld een zakje met meerdere lekkernijen. Cadeautjes zijn niet nodig. Iets lekkers (en bij voorkeur gezonds!) is genoeg. Als we vinden dat de traktatie te groot is, kan het voorkomen dat er iets mee terug gegeven wordt.

Let op: In verband met een leerling met een ernstige pinda-allergie, mogen er geen pinda's en/of pindakaas  getrakteerd worden. In groep 5 mogen ook geen traktaties met pindasporen gegeten worden. Op verpakkingen moet aangegeven staan of er sporen van pinda's in zitten. Een voorbeeld, waarvan u het misschien niet zou verwachten, zijn de ijsjes van de Aldi.

Hoofdluis

Elke woensdagochtend na een vakantie worden bij alle kinderen de haren gekamd om te controleren op luizen en neten. Dit wordt gedaan door ouders van de Werkgroep Luizenkammen. De werkgroep kan altijd extra hulp gebruiken van ouders.

Data luizenkammen 2019-2020

  • Dit vis altijd de woensdag direct aan een vakantie.
  • De  hercontrôle is op woensdag 2 weken na de contrôle.

Leuke filmpjes voor kinderen (en ouders):

Meer informatie voor ouders:

Ziek melden

Is uw kind ziek, komt het te laat of heeft u een doktersafspraak? Meld het aan ons vóór 9.00 uur. Horen we niets en uw kind is afwezig? Dan zoeken wij contact met u.

Meer informatie