Stel cookie voorkeur in

ICT tips

Hieronder vindt u leuke websites en apps die aansluiten bij onze methodes op school. De apps kosten een paar euro, maar uw kind heeft er zeker plezier van.

Websites

Ambrasoft is een educatief computerprogramma. De kinderen werken hier ook op in de units. Sommige groepen hebben een inlogcode gekregen voor Ambrasoft. Het gebruik van Ambrasoft is dan gratis.

Apps

  • Rompompom ik leer letters is een educatieve app, speciaal gemaakt voor kinderen van groep 1 en 2 die letters willen leren.
  • Maan roos vis Letterlegger is speciaal ontwikkeld voor kinderen die al interesse hebben in letters, en beginnende lezers. De app is gebaseerd op onze leesmethode Veilig leren lezen (maan roos vis) van groep 3.
  • Spelling in beeld Heeft uw kind moeite met spelling of wil uw kind gewoon extra oefenen? Oefen dan met deze app. Met deze app word je snel en op een leuke manier beter in spelling! Oefen op je gemak, waar en wanneer je wilt! De app sluit aan bij onze methode spelling in groep 4 tm 8.

 

Heeft u zelf een leuke app of website gevonden, dan horen wij dat graag! U kunt ze doorgeven aan de groepsleerkracht van uw kind.