TSO

Wij verzorgen in samenwerking met KION Broodnodig de Tussenschoolse Opvang (TSO) / Overblijf. De TSO het Kleurrijk biedt veilige en verantwoorde opvang. Tijdens de lunchpauze eten de kinderen onder begeleiding hun meegebrachte boterhammen. Daarna kunnen de kinderen ontspannen en energie opdoen voor de lessen in de middag. Voor het eten reserveren we een half uur. Tijdens de overige tijd spelen we bij voorkeur buiten, uiteraard onder begeleiding. Bij slecht weer spelen de kinderen in de overblijfruimte.

Bij de TSO werken er enthousiaste overblijfkrachten en een overblijfcoördinator. Daar kun je al je vragen aan stellen en extra opvangdagen mee afspreken.

Tarief:
  • Op vaste dagen via overeenkomst € 1,25 per dag
  • Flexibel via 10-strippenkaart € 15,- voor 10x
Nieuwe tarieven 2016 - 2017

Vanaf het schooljaar 2016 - 2017 gelden er nieuwe tarieven voor de TSO:

• Op vaste dagen via overeenkomst € 1,35 per dag
  • Flexibel via 10-strippenkaart € 16,- voor 10x

Hierbij de brief vanuit KION TSO Wijziging tarieven

U kunt meer informatie opvragen bij de TSO coördinator Loes Veltman (06-53 31 12 82; tsokleurrijk@kion.nl) of vinden op www.kion.nl.

Inschrijven TSO

VSO